Tooted märksõnaga burrata juust (20)

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja stracciata
BURRATA JA BURRATINA - FRESH AOP ITAALIA JUUSTUD

BURRATA JA BURRATINA - FRESH AOP ITAALIA JUUSTUD

LA BURRATA Burrata on kreemjas piimatootes, mille välimus sarnaneb mozzarellaga, kuid mille sees on koore ja mozzarella süda. See on valmistatud venitatud taignalehest, mis pärast täitmist suletakse pealt ja sõlmitakse käsitsi, et kujundada selle klassikaline kuju. Täna peetakse seda Apulia traditsioonilise piimatootmise tippu. Saadaval on ka erinevates maitsetes, ökoloogilisena ja sügavkülmutatuna (selle säilivusaeg on 12 kuud). Koostisosad Täispiim, koor, sool, rennet. Ilma säilitusaineid. Suurepärane tomati ja ekstra neitsioliiviõliga, värskete trühvlitega, vorstide või erinevate kombinatsioonidega kuumade roogade valmistamisel.
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Itaalia juustud

Itaalia juustud

BUISSON on Itaalia juustude hulgimüüja Itaalia juustude ekspordimüük Itaalia juustude jaotaja Rungis
Lehmapiima Burrata - Burrata

Lehmapiima Burrata - Burrata

Puhas lehmapiima burrata AGRESSIIVNE HIND
Burrata di bufala - Värske Burrata, mis on valmistatud pulli piimast

Burrata di bufala - Värske Burrata, mis on valmistatud pulli piimast

Burrata, venitatud juust, toodetakse Puglias, eriti Andria linnas. See käsitsi valmistatud venitatud juust, mille sees on Stracciatella süda, on tänapäeval üks parimaid puglia eripärasid. Koostisosad: Piim, koor, sool, trühvel (3%) – või gorgonzola, rennet, ilma säilitusaineid. Tüübid ja formaadid SÄILIVUSAEG: 15 PÄEVA Kood: BURRATP.
Lille Gelato

Lille Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hüdroponiline kasvatamine, 100% biomassi Sertifitseeritud ja orgaaniline kanep, saadud volitatud kasvatamise kaudu Hoolikalt valitud, et tagada kõrged kvaliteedi- ja ühtlusstandardid. Ärge tarbige THC väärtus alla 0,2%
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola on toorjuust, millel on valge heledat värvi ja mille rohelised triibud tulenevad hallituse moodustumise protsessist. Magusa versiooni puhul on see kreemjas ja pehme, omades erilist ja iseloomulikku maitset, mis on kergelt vürtsikas. Terava versiooni puhul on maitse tugevam ja intensiivsem, mille juust on rohkem hallitanud, tihe ja murenev. Toodetud pastöriseeritud piimast, mis pärineb algsetest piirkondadest, koos piimhappebakterite ja valitud hallitustega, loomulikult laktoosivaba. Saadaval klassikalistes formaatides.
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Hash Banaanikreem

Hash Banaanikreem

Meie kvaliteetne käsitööhash on valmistatud 100% orgaanilisest Banana Kushi CBD õiepollenist. Selle kõrge CBD tase pakub rahustavat ja lõõgastavat tunnet, mis meeldib nii harrastajatele kui ka CBD asjatundjatele. CBD pood Nice'is ja Antibes'is CBD kuninganna.
Külmutatud Või

Külmutatud Või

Või nimi on reserveeritud toodetele, mis ei sisalda taimsete rasvade segusid ja mille piimarasva sisaldus on vähemalt 82% (mitte rohkem kui 16% vett ja 2% kuiva rasvavaba piima). Või valmistatakse värske või fermenteeritud koore või piima vahustamise teel, et eraldada piimarasv ja piimajääk. Toode on rikas A-, D- ja K-vitamiinide poolest.
Kabayak

Kabayak

Võib pakkuda plastikus, kartongkastides või puidust kastis
Burrata di Puglia

Burrata di Puglia

Burrata Pugliast.
Figliata - juust

Figliata - juust

Figliata
Suitsutatud punutud juust

Suitsutatud punutud juust

Suitsutatud juustu punutis
Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munade Tagliatelle

Munade Tagliatelle

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
Mustad oliivid

Mustad oliivid

Mustad oliivid